Author Topic: Zivotna osiguranja  (Read 279 times)

Offline Beba

• Administrator
  • Imam komentar bas na sve
Zivotna osiguranja
« on: February 16, 2010, 01:51:59 »
kakva su vasa iskustva sa zivotnim osiguranjima? :)

Offline Prešo

• Još nisam potpuni zavisnik
  • Dođoš druge generacije :)
    • CannonBallCommunity
Re: Zivotna osiguranja
« Reply #1 on: February 16, 2010, 08:57:25 »
Naravno da.
Jes da nece meni pomoci nista ali ce pomoci ovima iza mene da me ne zaborave tako brzo  :D :D

Neznam kako je kod vas, ali ovde recimo kucno osiguranje koje se placa oko 250€ na godisnjem nivou ima u sebi i osiguranje za sve clanove porodice u slobodnom vremenu. Kazem u slobodnom, jer ako se nesto desi za vreme nekih aktiviteta, to snosi osiguranje organizatora aktiviteta.

Elem, osigurani smo i na putivanjima van zemlje, recimo ako nepostoji adekvatna medicinska pomoc u zemlji gde smo, placaju transport za Svedsku bilo cime. Imam drugara koji je u Crnoj Gori dobio po prvi put napade secera i njega su recimo helikopterom leteli iz Podgorice za Malmö.

Tu su sume koje osiguranje pokriva u principu neogranicene (do 400.000€ po slucaju ili max 1.000.000€ u toku tekuce godine).

Po pitanju zivotnog osiguranja, bar kod nas, nakmanje si vredan u slucaju gasenja zivotnih funkcija, tada se suma koju isplacuju vrti na max. 25.000€.

U USA su opet osiguranja skroz drugacija jer tamo nista nije dzabe pa tako ni premije za ista.

Neznam uslove za osiguranja u Srbiji, interesantno bi mi bilo da znam.

Offline nevazan

• How to make money on internet
« Reply #2 on: February 16, 2010, 19:08:10 »
Ja sam za, al nemam novca za sve to!

Uz zivotno dobijas i zdravstveno pa tako da je mnogo lakse sve to od vucaranja po salterima!

Offline bokica

• Tu sam, više nego često
Zivotno osiguranje
« Reply #3 on: February 17, 2010, 00:33:42 »
Kad bi imala te novce, mozda bi radije ulozila u nesto isplativije, malo trgovala na berzi :)

Offline nevazan

• How to make money on internet
« Reply #4 on: February 17, 2010, 06:44:22 »
bolje ti je onda da trgujes drogom, niko se na berzi obogatio nije :D

Offline Bjachko

• Tu sam, manje nego često
    • CBC
« Reply #5 on: February 17, 2010, 10:56:42 »
Ja sam za. Bolje da ostavim nesto po strani nego da sve proteram kroz auspuh :) Tj. da ostavim za kasnije za kroz auspuh  :D Zivotno, zdravstveno... mozda sam hteod a ukinem zdravstveno, al... ko zna zasto nisam... neka ga.
Svako ima svoju bebu, neko pre, neko kasnije...