Naravno da.
Jes da nece meni pomoci nista ali ce pomoci ovima iza mene da me ne zaborave tako brzo
Neznam kako je kod vas, ali ovde recimo kucno osiguranje koje se placa oko 250€ na godisnjem nivou ima u sebi i osiguranje za sve clanove porodice u slobodnom vremenu. Kazem u slobodnom, jer ako se nesto desi za vreme nekih aktiviteta, to snosi osiguranje organizatora aktiviteta.
Elem, osigurani smo i na putivanjima van zemlje, recimo ako nepostoji adekvatna medicinska pomoc u zemlji gde smo, placaju transport za Svedsku bilo cime. Imam drugara koji je u Crnoj Gori dobio po prvi put napade secera i njega su recimo helikopterom leteli iz Podgorice za Malmö.
Tu su sume koje osiguranje pokriva u principu neogranicene (do 400.000€ po slucaju ili max 1.000.000€ u toku tekuce godine).
Po pitanju zivotnog osiguranja, bar kod nas, nakmanje si vredan u slucaju gasenja zivotnih funkcija, tada se suma koju isplacuju vrti na max. 25.000€.
U USA su opet osiguranja skroz drugacija jer tamo nista nije dzabe pa tako ni premije za ista.
Neznam uslove za osiguranja u Srbiji, interesantno bi mi bilo da znam.